Om oss

Vi er Norges største organisator av klagesaker

Helt siden starten i 2013, har vi hatt en vedvarende vekst. I årene 2014 - 2016 hjalp vi nærmere 1 500 DNB-kunder i å få tilbake til sammen 378 millioner kroner, etter at banken hadde lurt dem inn i eiendomsfondet DnB NOR Eiendomsinvest (Fortin). En kan lese om dette arbeidet i boken "Oppstarten". En kan også lese om hvordan kundene opplevde det å få hjelp av oss i boken "Kundene forteller".

Etter hvert som DNB-kundene vant frem, tok vi også fatt i en rekke andre finansprodukter, blant annet produkter fra Aberdeen, Acta, Pareto, SR-Bank og Storebrand. Dersom du har tapt penger gjennom disse, eller andre finansinstitusjoner, ta kontakt - det er godt mulig vi kan hjelpe deg! 

I 2016 tok vi fatt i VWs utslippsskandale, eller Dieselgate, der til sammen 11 millioner biler av typen Volkswagen, Audi, Skoda og Seat er berørt. Over 140 000 av disse bilene er norske og vi har bestemt oss for å hjelpe norske forbrukere med å få erstatning. Etter hvert som arbeidet skred frem, kunne en observere at det ble tatt tak i skandalen også i en rekke andre Europeiske land; blant annet i England og Tyskland - også der krevde de berørte bileierne økonomisk erstatning. I Norge opplevde vi imidlertid mye motstand, noe en kan lese om i boken "Kampen for tilværelsen".

 Dersom du har en dieselbil av typen Audi, Seat, Skoda eller Volkswagen, sjekk søkemotoren vår for å se om du er berørt. Dersom du er berørt, ta tak i det!

Mot slutten av 2016 ble det klart at også Tesla hadde svin på skogen. De 1 200 nordmennene som eide en Tesla Model S P85D hadde ikke fått de 700 hestekreftene de var lovet - og de som klaget fikk kompensasjon. Det er fremdeles mange hundre som ikke har tatt tak i dette, men fortvil ikke - kontakt oss, så får du hjelp.

Der har du oss, Klagehjelp. Vi gjør hva vi kan for å hjelpe forbrukeren til å få tilbake det han fortjener. Sammen er vi sterke!

Følg oss gjerne på Facebook og YouTube.