Klagehjelp er drevet av et team med flinke og lidenskapelige mennesker.

dag

Dag Rune Flåten

Gründer

Dag Rune er mannen som grunnla Klagehjelp tilbake i 2013. Han er lidenskapelig opptatt av forbedringer og det å finne nye måter å hjelpe på. Målet hans med selskapet er egentlig at det ikke lenger skal ha et eksistensgrunnlag, nettopp fordi det ikke lenger er noe å klage på. Inntil den dagen, har han bestemt seg for å gjøre alt han kan for å hjelpe kundene i å vinne frem.

eli

Eli

Økonomiansvarlig

Eli har vært ansatt hos oss siden 2014 og holder god orden på mange av de viktige administrative oppgavene, som fakturering og lønn. Hun er veldig glad i sport, da spesielt tennis. Hennes store forbilde er for øvrig Roger Federer.

anders

Anders

Salgskonsulent

Anders er en mann som liker å bake og kokkelere. Det hender titt og ofte at han tar med seg en velsmakende kake på kontoret til glede for de øvrige ansatte. På fritiden liker han å lese og synge i kor. Han er også mye i Byheiene i Haugesund og vandrer, og jobber som frivillig på Kringsjå-hytta. Om du ringer inn til oss, er det stor sannsynlighet for at det er nettopp Anders du slår av en prat med.

bo

Bo

Salgsleder

Bo er tilflyttet haugesunder, opprinnelig fra Bømlo. Han er full av morsomme kommentarer, og skulle en finne på å ta turen til et av våre kontorer, er oddsen høy for at det er Bos stemme man hører i gangene. Til daglig innehar han rollen som salgsleder og sørger for at alle våre konsulenter får best mulig opplæring og oppfølging.

bodil

Bodil

Salgsleder

Bodil er en av dem som har lengst fartstid i Klagehjelp. Hun er et selverklært surrehode, og kan til tider være utålmodig. Samtidig sier hun at hun er en snill, omtenksom og positiv person, noe samtlige på kontoret kan være enige i. Til daglig er hun salgsleder og sørger for å holde motivasjonen oppe, samt opplæring og oppfølging av nye ansatte. Hun har nylig fått en liten hund som hun gledelig viser frem når anledningen byr seg.

hege

Hege

Administrasjonsmedarbeider

Hege er veldig flink til å stå på uansett hva det måtte være og tar alle arbeidsoppgaver på ytterste alvor. Hun er også en sprudlende, glad og inkluderende jente som er med på å skape en god atmosfære på arbeidsplassen. Hun er opptatt av at handlinger skal være rettferdige, og hun er ikke redd for å si ifra om det er noe hun er uenig i. Hun er også veldig glad i fotball, og da er Liverpool favorittklubben.

henrik

Henrik

Daglig leder henrik@klagehjelp.no

Henrik er en hyggelig og hjelpsom mann bosatt i Haugesund sammen med sin fantastiske samboer og datter. Til daglig sørger han for at bedriften drives på en fornuftig måte med god hjelp av øvrige ansatte. Han er også lidenskapelig opptatt av sport og går ikke av veien for å bruke fotballsammenligninger så ofte han kan.

johnegil

John Egil

IT-ansvarlig

John Egil sørger for at systemene våre fungerer optimalt, og bistår de ansatte med alle dagligdagse problemer av teknisk art. Han er en serviceinnstilt og hjelpsom potet. Har bodd 20 år utenbys, men har nå slått seg til ro i hjembyen hvor han nylig ble pappa for første gang. I tillegg er han en fotballfrelst og reiseglad type.

mayliss

May-Linn

Salgskonsulent

May-Linn er en glad og imøtekommende jente som alltid har et smil på lur. Hun bruker dagene sine på å komme i kontakt med nye deltakere til pressgruppene våre, og utenfor jobben tilbringer hun mye tid sammen med sin sønn.

tonje

Tonje

Administrasjonsleder tonje@klagehjelp.no

Tonje er en hjelpsom og positiv jente som spiller amerikansk fotball og er eksepsjonelt glad i søtsaker, spesielt kaker. Hun er sørger for at administrasjonen drives på en effektiv og fornuftig måte. Nå om dagen er hun og samboeren travelt opptatt med husbygging. I tillegg har hun fullt ansvar for at fiskene i resepsjonen får mat og at hjemmet deres holdes rent.

Marius

Salgskonsulent

Marius er en omtenksom og forståelsesfull kar som kun ønsker det beste for de rundt seg. Han tar sine arbeidsoppgaver seriøst, og leverer alltid gode resultater. Han jobber effektivt både selvstendig og sammen i et team. Han har en utrolig stå på-vilje, og er en energisk person med godt humør. Marius er også fotballinteressert og favorittlaget er Liverpool.

Annette

Salgskonsulent

Annette er en sprudlende og positiv dame, noe du helt sikkert kommer til å merke dersom hun kommer i kontakt med nettopp deg. Fritiden tilbringer hun med venner og familie, og hun går heller ikke av veien for en liten ridetur når anledningen byr seg.

Ibrahim

Salgskonsulent

Ibrahim er en kjekk og trivelig kar som er her for å hjelpe deg, og håper å kunne svare på dine spørsmål så godt han kan. På fritiden spiller han fotball for, etter hans mening, Norges flotteste kommune, Sola. I tillegg tilbringer han mye tid sammen med sin kjære, og musikk, familie, mat og salg er hans gleder i livet.

Elisabeth

Administrasjonsmedarbeider/Salgskonsulent

Elisabeth er full av energi og ablegøyer. Det er aldri et kjedelig øyeblikk rundt henne. Hun er også en slags altmuligkvinne hos oss, men store deler av dagen er hun å finne på telefon, enten ut til nye deltakere i pressgruppene våre, eller for å svare på spørsmål våre kunder måtte ha. Hun har vært med i den lokale revyen der hun kommer fra i mange år, og bruker fritiden sin på oppfølging av lekser, lek og andre aktiviteter med sine fire barn. Hun er også veldig glad i interiør, så en skal ikke se bort ifra at hun har et par tips å komme med der også.

Solveig

Salgskonsulent

Solveig er en morsom og hyggelig dame med stor stå på-vilje. Hun er alltid positivt innstilt og har ofte en morsom kommentar på lur. Hun har reist jorden rundt hele tre ganger i sin tidligere jobb som radiooffiser. Hun er også medlem av Facebook-gruppene «Sjøfolk i utenriksfart» og «Dekk og dørk», hvor hun har opparbeidet seg en aldri så liten kjendisstatus med sine morsomme historier fra sine reiser til sjøs. Utover dette liker hun å gå tur i skog og mark, lage mat og å reise. Hennes motto er: "Det er ingenting som er så vanskelig at det ikke kan forenkles".

Arnstein

Salgskonsulent

Arnstein er en glad og fornøyd ungdom med mange interesser. Han er glad i å jobbe og å bruke datamaskin til mest mulig. Interessen for musikk er stor - både som lytter og utøver, og spiller diverse instrumenter, da særlig gitar. Han er dessuten glad i mennesker og spesielt sine kolleger. Bruker ellers dagene til å komme i kontakt med nye deltakere til våre pressgrupper.

Vidar

Researcher

Vidar er på mange måter "husdetektiven" i Klagehjelp. Han bruker tiden sin på å prøve og avdekke hva som egentlig har skjedd i de sakene vi jobber med. Han skriver også artikler til nettsidene våre, og utarbeider klage. På fritiden liker han nerdete spillkvelder med gode venner. Vidar er også en ivrig hobbyfotograf.

Soufiane

Salgskonsulent

Soufiane er en snill og utadvendt kar fra Sandnes, og er et av våre nyeste tilskudd til teamet. Han bruker dagene sine på å komme i kontakt med nye deltakere til våre pressgrupper. På fritiden liker han veldig godt å være sammen med forloveden, sin sønn, i tillegg til venner.