Klagehjelp er drevet av et team med flinke og lidenskapelige mennesker.

dag

Dag Rune Flåten

Gründer og daglig leder

Dag Rune er mannen som grunnla Klagehjelp tilbake i 2013. Han er lidenskapelig opptatt av forbedringer og det å finne nye måter å hjelpe på. Målet hans med selskapet er egentlig at det ikke lenger skal ha et eksistensgrunnlag, nettopp fordi det ikke lenger er noe å klage på. Inntil den dagen, har han bestemt seg for å gjøre alt han kan for å hjelpe kundene i å vinne frem.

eli

Eli

Økonomiansvarlig

Eli har vært ansatt hos oss siden 2014 og holder god orden på mange av de viktige administrative oppgavene, som fakturering og lønn. Hun er veldig glad i sport, da spesielt tennis. Hennes store forbilde er for øvrig Roger Federer.

bodil

Bodil

Salgsleder

Bodil er en av dem som har lengst fartstid i Klagehjelp. Hun er et selverklært surrehode, og kan til tider være utålmodig. Samtidig sier hun at hun er en snill, omtenksom og positiv person, noe samtlige på kontoret kan være enige i. Til daglig er hun salgsleder og sørger for å holde motivasjonen oppe, samt opplæring og oppfølging av nye ansatte. Hun har en liten hund som hun gledelig viser frem når anledningen byr seg.

hege

Hege

Administrasjonsmedarbeider

Hege er veldig flink til å stå på uansett hva det måtte være og tar alle arbeidsoppgaver på ytterste alvor. Hun er også en sprudlende, glad og inkluderende jente som er med på å skape en god atmosfære på arbeidsplassen. Hun er opptatt av at handlinger skal være rettferdige, og hun er ikke redd for å si ifra om det er noe hun er uenig i. Hun er også veldig glad i fotball, og da er Liverpool favorittklubben.

johnegil

John Egil

IT-ansvarlig

John Egil sørger for at systemene våre fungerer optimalt, og bistår de ansatte med alle dagligdagse problemer av teknisk art. Han er en serviceinnstilt og hjelpsom potet. Har bodd 20 år utenbys, men har nå slått seg til ro i hjembyen hvor han nylig ble pappa for første gang. I tillegg er han en fotballfrelst og reiseglad type.

mayliss

May-Linn

Salgskonsulent

May-Linn er en glad og imøtekommende jente som alltid har et smil på lur. Hun bruker dagene sine på å komme i kontakt med nye deltakere til pressgruppene våre, og utenfor jobben tilbringer hun mye tid sammen med sin sønn.

tonje

Tonje

Prosjektkoordinator

Tonje er en hjelpsom og positiv jente som liker å ha mange baller i luften. Hun er eksepsjonelt glad i søtsaker, spesielt kaker. Hun sørger for at prosjektene drives på en effektiv og fornuftig måte. Nå om dagen nyter hun og samboeren rolige dager i huset de bygde sammen i 2017. Hun er også svært engasjert i det lokale amerikansk fotball-laget.

Marius

Salgskonsulent

Marius er en omtenksom og forståelsesfull kar som kun ønsker det beste for de rundt seg. Han tar sine arbeidsoppgaver seriøst, og leverer alltid gode resultater. Han jobber effektivt både selvstendig og sammen i et team. Han har en utrolig stå på-vilje, og er en energisk person med godt humør. Marius er også fotballinteressert og favorittlaget er Liverpool.

Elisabeth

Administrasjonsmedarbeider/Salgskonsulent

Elisabeth er full av energi og ablegøyer. Det er aldri et kjedelig øyeblikk rundt henne. Hun er også en slags altmuligkvinne hos oss, men store deler av dagen er hun å finne på telefon, enten ut til nye deltakere i pressgruppene våre, eller for å svare på spørsmål våre kunder måtte ha. Hun har vært med i den lokale revyen der hun kommer fra i mange år, og bruker fritiden sin på oppfølging av lekser, lek og andre aktiviteter med sine fire barn. Hun er også veldig glad i interiør, så en skal ikke se bort ifra at hun har et par tips å komme med der også.

Kathrine 2

Kathrine

Salgsleder

Kathrine er en positiv, imøtekommende og smilende jente. Hun har en utrolig stå-på vilje, og gir seg ikke før hun når sine mål. Hun er opptatt av at handlinger skal være rettferdige, og hun er ikke redd for å si ifra om det er noe hun er uenig i. Til daglig innehar hun rollen som salgsleder og sørger for å holde motivasjonen oppe, samt at alle våre konsulenter får best mulig opplæring og oppfølging.

May Brith

Salgskonsulent

May Brith er en trønder som har bosatt seg i Tønsberg. Hun er positiv, selvstendig og omsorgfull jente og tar godt vare på de rundt seg. Hun er glad i mat, og trives med å tilberede et godt måltid. Hun bruker dagene sine på å komme i kontakt med nye deltakere til pressgruppene våre, og utenfor jobben er hennes store interesser dans, være ute i naturen og en god samtale står øverst på listen.

Annette

Salgskonsulent

Annette er en sprudlende og positiv dame, noe du helt sikkert kommer til å merke dersom hun kommer i kontakt med nettopp deg. Fritiden tilbringer hun med venner og familie, og hun går heller ikke av veien for en liten ridetur når anledningen byr seg.

Solveig

Salgskonsulent

Solveig er en morsom og hyggelig dame med stor stå på-vilje. Hun er alltid positivt innstilt og har ofte en morsom kommentar på lur. Hun har reist jorden rundt hele tre ganger i sin tidligere jobb som radiooffiser. Hun er også medlem av Facebook-gruppene «Sjøfolk i utenriksfart» og «Dekk og dørk», hvor hun har opparbeidet seg en aldri så liten kjendisstatus med sine morsomme historier fra sine reiser til sjøs. Utover dette liker hun å gå tur i skog og mark, lage mat og å reise. Hennes motto er: "Det er ingenting som er så vanskelig at det ikke kan forenkles".